✿ Status Night Furry ✿

(◕‿◕)

Wednesday, November 27

Result PMR Bakal Keluar??

Assalamualaikum kepada semua umat-umat islam :) Harini fira nak share sikit boleh?share berdoa? Hihi. Bekas calon-calon PMR nak ambil result tak lama lagi right? Same like me too. Goodbye to fifteen ;p. Awalnya babai -..-'. Er, masuk bulan satu pun tak lg bukan tu ja. Ambik result PMR pun tak lagi. Wourgh :3 korang rasa tak apa yan fira rasa? BERDEBAR? sapa yang dapat rasa mcm fira ni, memang jenis tak sabar nak ambik result xD haha. So, kalau taknak feeling like me just be cool darling ;). Yela, ada orang dah confident dgn paper diorangkan? InsyaAllah, atas-atas usaha korang dan selalu ingat kepada Maha Kuasa insyaallah korang akan berjaya (: Mcm fira ni tak berapa nak confident. Apapun fira harap fira dapat yang terbaik untuk diri fira. Ok takpa lupakan. "Secara kebiasaanya tarikh keputusan PMR 2013 diumumkan adalah dijangka dalam minggu ke 3 bulan Disember 2013. Tarikh keputusan PMR 2013 secara rasmi akan dikeluarkan pihak Kementerian Pendidikan Malaysia kelak".  Agak-agak tu bila eh? 20hb? Wallahualam. Banyak-banyaklah buat solat hajat eh? Insyaallah Allah berikan kita semua keputusan yang terbaik. "Bismillahirrahmanirahim, Ya'Allah, kau berikanlah kami keputusan yang terbaik untuk peperiksaan PMR2013 yang bakal keluar. Sesungguhnya Engkau Maha Pemurah. Setidak-tidaknya kau berikanlah kami apa yang diingini dan mampu membuat kedua-dua ibubapa kami tersenyum ya Allah dan janganlah engkau berikan kegagalan kepada kami sesungguhnya engkau Maha Melihat apa yang telah kami usahakan. AMIN" Ikhlas daripada Dzafirah Dzulkarnain buat rakan-rakan semua :)